3.4.11

It is by doing whatever, that one becomes whoever...



et voila odiusx:

Ο τίτλος αυτού του post είναι ακριβώς το moto του ανθρώπου που μπορεί εύκολα να κάνει έξαλλους όσους δε γνωρίζουν από χιούμορ!
Μιλώ βέβαια για τον Remi Gaillard, τον μουρλαμένο Γάλλο που κλέβει συχνά την παράσταση, εμφανιζόμενος απρόσκλητος σε μεγάλες αθλητικές  διοργανώσεις, τηλεοπτικά shows και πολιτικές συγκεντρώσεις.

Ο 36χρονος σήμερα Remi είναι γνωστός σ’ όλο τον κόσμο για τα εξωφρενικά του αστεία. Τα βιντεάκια του στο YouTube μετρούν... αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια «χτυπήματα»!
Ο Remi βέβαια συχνά βρίσκει τον μπελά του μ’ αυτά που κάνει.
Άλλωστε, είναι ακραίος, δε διστάζει να ενοχλήσει και τα βάζει ακόμα και με την αστυνομία! Στο δεύτερο video που ακολουθεί θα τον δείτε να εισβάλλει σ΄ ένα γήπεδο golf. Ο ιδιοκτήτης του χώρου δεν εκτίμησε καθόλου το αστείο και με το μπαστούνι, του κατάφερε ένα άσχημο χτύπημα στο πόδι.

Καρπαζοεισπράκτορας κάποιες φορές, που και που όμως ο φίλος μας ο Remi τα κονομάει κιόλας. Για παράδειγμα, έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικές διαφημίσεις της «Pepsi», της «Durex», της «LG», αλλά και του αναψυκτικού «Οrangina».
Όχι άδικα. Φαντάζεστε εσείς να ψωνίζετε αμέριμνοι και οι διάδρομοι του super-market να μετατραπούν έξαφνα σε ζωντανό pac-man;
Ή να θέλετε να πάτε στη δουλειά σας, αλλά το αυτοκίνητο να μην προχωράει επειδή πιο μπροστά καταμεσής του δρόμου κινείται αργά-αργά ένα γιγάντιο σαλιγκάρι;
Ευτυχώς για τον Remi τρέχει γρήγορα. Αλλιώς θα ’τρωγε ποοολύ ξύλο! Και θα ’ταν κρίμα, γιατί είναι ωραίος. Τρελός, αλλά ωραίος τρελός! Τους θέλουμε αυτούς. Συμφωνείτε;