21.12.12

μόλις κυκλοφόρησε!


Ως υπερήφανο μέλος της συντακτικής ομάδας της εφημερίδας που εκδίδει πλέον η Κιβωτός του Κόσμου, έχω την τιμή να σας ενημερώσω πως το πρώτο μας τεύχος… κυκλοφορεί ελεύθερο!  Χωρίς καμία χρέωση για τον αναγνώστη και -κόντρα στους καιρούς- χωρίς καμιά λογοκρισία για τα (προς το παρόν) δέκα οκτώ απ’ τα παιδιά που συμμετείχαν στην προσπάθεια, ελληνόπουλα, αλλά και παιδιά διαφόρων εθνικοτήτων ηλικιών, χρωμάτων και θρησκευμάτων.
 
Τώρα λοιπόν όλοι έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το έργο της Κιβωτού εκ των έσω και βέβαια να απολαύσουν την τρυφερή σκέψη και την ανεπιτήδευτη γραφή των μικρών της συντακτών. Εμείς, μόλις λάβαμε το πρώτο φύλλο απ’ το τυπογραφείο κι είμαστε ενθουσιασμένοι! Δουλέψαμε όλοι μαζί, αλλά κι ο καθένας μόνος του. Κουραστήκαμε, το απολαύσαμε όμως και τώρα καμαρώνουμε το αποτέλεσμα!

Συν τω χρόνω, είναι βέβαιο πως η εφημεριδούλα μας θα γίνεται ολοένα και καλύτερη με καινούργια, ενδιαφέροντα θέματα κάθε φορά και ελπίζουμε πως θα την αγαπήσετε όσο κι εμείς. Το άμεσο πλάνο λέει πως θα εκδίδεται κάθε τρίμηνο και προς το παρόν τουλάχιστον θα είναι οκτασέλιδη, σε μέγεθος Α3, δηλαδή με διαστάσεις σελίδας 42x30 εκ.

Mε πολλή χαρά λοιπόν, εκ μέρους της Αγγελικής, της Άντζελας, του Ανδρέα, της Alba, του Βαγγέλη, της Claudia, της Ελένης, της Ευγενίας, του Εφραίμ, της Μαρίας,  του Mohamed, του Πάρη, της Ρούλας, της Σάβι, της Σοφίας, της Φωτεινής, της Χαράς, της Χριστίνας και του William, σας παρουσιάζω σήμερα το πρώτο δείγμα δουλειάς μας. Μπορείτε να διαβάσετε το πρωτόλειό μας σελίδα-σελίδα, πατώντας για μεγένθυση πάνω σε κάθε μία από τις ακόλουθες εικόνες.

Σύντομα βέβαια το ηλεκτρονικό δοκίμιο, ως ενιαίο αρχείο, θα αναρτηθεί και στη σελίδα της Κιβωτού, οπότε και θα ενημερώσω από εδώ. Αν όμως, όπως εγώ, δεν απολαμβάνετε να διαβάζετε ψηφιακά, θα θέλετε μάλλον να πιάσετε στα χέρια σας την εφημεριδούλα μας για να την ξεφυλλίσετε όπως γινόταν τον παλιό καλό καιρό. Κι αν τυχόν δυσκολευτείτε να τη βρείτε, κανένα πρόβλημα! Τηλεφωνήστε ή στείλτε ένα e-mail στην Κιβωτό και σύντομα θα τη λάβετε ταχυδρομικά, φυσικά χωρίς καμία υποχρέωση.

Ακόμα καλύτερα όμως, αν έχετε τη δυνατότητα περάστε μια βόλτα απ’ τον Κολωνό! Οι άνθρωποι στην Κιβωτό θα σας καλοδεχτούν, θα σας δώσουν πρόθυμα την εφημερίδα μας,, θα απαντήσουν σε οποιαδήποτε ερώτηση ίσως έχετε και το κυριότερο: θα βρεθείτε περιτριγυρισμένοι από αμέτρητα πρόσχαρα παιδιά. Θα γίνετε άρα κοινωνοί στο θαύμα που τελείται καθημερινά εκεί πέρα μέσα, χρόνια τώρα.

Προσωπικά, πριν φτάσω στην Κιβωτό δεν είχα ξαναδεί με τα μάτια μου κάποιο θαύμα, ούτε και πολυπίστευα στα θαύματα, για να είμαι ειλικρινής. Τώρα πια όμως, μπορώ να επιβεβαιώσω πως αυτό που συμβαίνει στην Κιβωτό του Κόσμου, παρότι σχεδόν απίστευτο... είναι πέρα για πέρα αληθινό! 

Καλή ανάγνωση
:-)