20.3.14

φάρμακα για τον ΑΝΙΜΑ




Η προσφορά του ΑΝΙΜΑ στα τραυματισμένα ή σε κίνδυνο άγρια ζώα και πουλιά είναι ανεκτίμητη! Χρειάζεται όμως και τη δική μας έμπρακτη στήριξη, πέραν της ηθικής, που την έχει έτσι κι αλλιώς από χιλιάδες ανθρώπους, όλους εμάς δηλαδή που νοιαζόμαστε για τα ζώα, οικόσιτα ή αδέσποτα, ήμερα ή άγρια, αδιακρίτως.  

Η εικόνα αναφέρει τη λίστα με τα φάρμακα που είναι άμεσα απαραίτητα στον ΑΝΙΜΑ για να μπορέσει να συνεχίσει την περίθαλψη που παρέχει τόσα χρόνια δωρεάν. Και ένα σημείο στην Αθήνα, σχετικά κοντά στο κέντρο της πόλης, όπου κατόπιν συνεννόησης μπορούμε να δώσουμε ό,τι τυχόν έχουμε και θέλουμε να προσφέρουμε και ταυτόχρονα να γνωριστούμε με τους ανθρώπους που κάθε μέρα καταθέτουν εκεί την ψυχή τους, είναι ένα μικρό μαγαζί στην Καλλιθέα, επί της οδού Μενελάου, στον αριθμό 134.

Το τηλέφωνο στον χώρο είναι το 210-9510075 και όπως πάντα, λειτουργεί συνεχώς και το νούμερο: 6972-664675, για πολύτιμες συμβουλές αλλά και άμεση βοήθεια σε όποιον προσπαθεί να σώσει ή να φροντίσει ένα άγριο ζώο ή πουλί.  

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο του ΑΝΙΜΑ και τις υπόλοιπες ανάγκες του, μπορεί κανείς να βρει στην ιστότοπο & στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook